šipka úvodní strana
   
 šipka Schránka důvěry
   
 šipka aktuality
šipka o nás
šipka pedagogický sbor
šipka pro rodiče
šipka výroční zpráva
šipka Eu peníze školám
šipka školní časopis
šipka VÝSLEDKY TESTOVÁNÍ KALIBRO
   
šipka kontaktní informace
    zslibice@zslibice.cz  
   
šipka rozvrh hodin
šipka roční program Ekolog. Vých.
šipka fotoarchiv z akcí
šipka preventivní program
   
šipka školní jídelna
šipka školní družina
šipka představení učeben
   
linka
    
     cz  eng  de
   
šipka doporučujeme
   
linka
     
    
         
    
     ve škole
   
  Ovoce do škol
   
   

Den norské kuchyně - 9. 3. 2017

 

9. 3. 2017 proběhne na naší škole Den norské kuchyně. Žáci ochutnají ve školní jídelně menu složené ze čtyř chodů.

Zároveň se v průběhu vyučovacích hodin seznámí s Norskem z různých úhlů pohledu.

 

Vedoucí školní jídelny paní Svobodová a pan zástupce Schulz na setkání ke Dni norské kuchyně

Velvyslankyně Norska v České republice paní Siri Ellen Sletnerová

Příprava polévky

Příprava ovocné omáčky

Hejk s bylinkovou krustou, omáčkou z červených paprik, brokolicí a vařeným bramborem

Polévka ze zeleného hrášku se šunkou a křupavými krutony

Červená řepa s jablky, ořechy a zakysanou smetanou

Krémová mléčná rýže s mandlemi a ovocnou omáčkou

 

linka

Poslední aktualizace - 16.02.2017 - Optimalizováno pro rozlišení 1024 x 768   webové stránky spravuje Josef Svoboda