šipka úvodní strana
   
 šipka Schránka důvěry
   
 šipka aktuality
šipka o nás
šipka pedagogický sbor
šipka pro rodiče
šipka výroční zpráva
šipka Eu peníze školám
šipka školní časopis
šipka VÝSLEDKY TESTOVÁNÍ KALIBRO
   
šipka kontaktní informace
    zslibice@zslibice.cz  
   
šipka rozvrh hodin
šipka roční program Ekolog. Vých.
šipka fotoarchiv z akcí
šipka preventivní program
   
šipka školní jídelna
šipka školní družina
šipka představení učeben
   
linka
    
     cz  eng  de
   
šipka doporučujeme
   
linka
     
    
         
    
     ve škole
   
  Ovoce do škol
   
   

Den norské kuchyně  (9. 3. 2017) - příprava

 

9. 3. 2017 proběhne na naší škole Den norské kuchyně. Žáci ochutnají ve školní jídelně menu složené ze čtyř chodů.

Zároveň se v průběhu vyučovacích hodin seznámí s Norskem z různých úhlů pohledu.

 

Vedoucí školní jídelny paní Svobodová a pan zástupce Schulz na setkání ke Dni norské kuchyně

Velvyslankyně Norska v České republice paní Siri Ellen Sletnerová

Příprava polévky

Příprava ovocné omáčky

Hejk s bylinkovou krustou, omáčkou z červených paprik, brokolicí a vařeným bramborem

Polévka ze zeleného hrášku se šunkou a křupavými krutony

Červená řepa s jablky, ořechy a zakysanou smetanou

Krémová mléčná rýže s mandlemi a ovocnou omáčkou

 

linka

Poslední aktualizace - 16.02.2017 - Optimalizováno pro rozlišení 1024 x 768   webové stránky spravuje Josef Svoboda